uppdatering angående betalning på kvarnen

 Alla som har varit på kvarnen vet att vi enbart har tagit kontant betalning genom åren-av många anledningar, och att vi gör det för att vi stöttar kontantupproret (se tidigare inlägg och gå gärna in och läs:) Men eftersom tiderna är som de är just nu kommer vi att TILLFÄLLIGT införa swishbetalning för dem som känner oro över att hantera kontanter. Jag kommer fortfarande uppmuntra alla att betala med riktiga pengar (så att jag kan gå och irritera banken med kontanterna lite senare:) och vi kommer givetvis att ha handskar på oss vid kassan vid kontanthantering men om ni känner oro över att ta i pengar så kommer det att finnas en alternativ betalningsmetod TILLS VIDARE.

Öppnar 1 april

Folkhälsomyndigheten föreskriver bordsservering-då fortsätter vi med något vi alltid haft:)
Men eftersom vi vill undvika trängsel vid kassan så ber vi er att kika in och se efter om det är kö vid kassan-om så är fallet, vänta utanför, ta en liten promenad, ta en titt i butiken-visa hänsyn och ha sunt förnuft helt enkelt. Det kanske tar lite längre tid med beställningarna men vi ber er att ha överseende med detta i rådande situation. Varmt Välkomna!

Våren 2020

Kvarnen öppnar för säsongen 1 april.
Öppettider
Onsdag-Fredag 11-18
Lördag-Söndag 10-16
Röda dagar 10-16.
 
Kom ihåg att Kvarnen bara tar kontanter eftersom vi stöttar kontantupproret-inte hört om kontantupproret? Kolla in www.kontantupproret.se :):)
 
VARMT VÄLKOMNA!
Kram
Kvarnen
 
 

RSS 2.0